بیستمین کنگرۀ بینالمللی ببراس از ۱۶ تا ۲۰ می با میزبانی مقدونیه شمالی برگزار شد. در این کنگره ۵۲ کشور به عنوان عضو اصلی انجمن جهانی ببراس و ۲۵ کشور متقاضی به صورت حضوری یا آنلاين حضور داشتند. سه نماينده از طرف موسسۀ فرهنگی فاطمی، که نمایندۀ برگزاری اين رويداد بين المللی در ايران است، در این گردهمايی به صورت آنلاين شرکت کردند.
در این گردهمايی كه با حضور كارشناسان علوم كامپيوتر كشورهای عضو برگزار شد، موارد زير مورد بحث و بررسی قرار گرفت:
🔆 مسائل روز گسترش علوم کامپیوتر در میان دانشآموزان دنیا، 🔆 ایدهپردازی برای چالش ببراس و بررسی آمار و اتفاقات سال گذشته ببراس، 🔆 انتخاب کمیته برگزاری سال آینده، 🔆 بررسی و نهايی كردن سوالات پیشنهادی کشورها برای برگزاری چالش جهانی سال ۲۰۲۲
با تقسیم نمایندگان کشورها به ۱۴ گروه مختلف، هر گروه در کارگاههایی به اصلاح و نهاییکردن سوالات پیشنهادی کشورها و همچنین انتخاب نامزدهای کسب عنوان بهترین سوال طراحیشده پرداختند. امسال حدود ۳۰۰ مسئله از طرف اعضا به این کنگره ارسال شده بود که از بین آنها ۱۰۵ مسئله برای استفاده در این چالش انتخاب شدند. کارگروههای فعال ۱۸ مسئله را از بین مسئلههای منتخب برای انتخاب سه مسئله برتر معرفی كردند . پس از رایگیری از تمام شرکتکنندگان، سوالاتی از فرانسه، ایران و آلمان به عنوان بهترین مسئلههای پیشنهادی برگزیده شدند.
نوزدهمين دورۀ چالش بينالمللی ببراس در اسفندماه سال ۱۴۰۰ توسط موسسۀ فرهنگی فاطمی به صورت آنلاين برگزار شد و دانشآموزان پایههای اول تا دوازدهم از سراسر كشور در آن شرکت و با مفاهیم تفکر رایانشی و علوم کامپیوتر آشنا شدند. لازم به اشاره است که کشور ایران به نمایندگی مؤسسۀ فرهنگی فاطمی از سال ۲۰۱۶ به عضویت دائم (کامل) انجمن ببراس پذیرفته شده است و عضوی فعال در این انجمن علمی ترویجی محسوب میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
دوست دارید به بحث ملحق شوید؟